TEQjobs – Employer Branding Platform

Vanwege het grote aantal betrokken developer communities in het platform is TEQjobs één van de grootste in Nederland. Met een totaal bereik van meer dan 15.000 unieke developers, waaronder:

 • NLJUG
  - NLJUG/Java Magazine (5.200 abonnees/NLJUG leden)
  - J-Fall (event met 1.500 Java developers)
  - J-Spring (event met 600 Java developers)
 • Open Source & .NET
  - Linux Magazine (12.000 aantal lezers)
  - Open source community Linuxmag.nl (900 nieuwsbrief abonnees)
  - Future Tech (event met 600 .NET developers)
 • All developers
  - TEQnation (platform met 2.000 developers, sinds dec 2018)
  - TEQnation event (event met 1.500 developers)
  - TEQjobs.io (platform met een potentieel bereik van 15.000 developers)

Werkgevers kunnen middels een eigen bedrijfspagina, hun employer brand tonen aan de communities.

Inhoud Bedrijfspagina:

 1. Inleiding: Wat we doen (bedrijf)
 2. Voordelen: Wat je krijgt (werken bij)
 3. Collega’s: Met wie je werkt (cultuur)
 4. Video Library: deel video content met de community (educatief of branding)
 5. Branded content: deel content met de community (artikelen, whitepapers, blogs)
 6. Openstaande vacatures: deel uw meest recente vacatures met de community
 7. Event Calender: een overzicht van uw geplande evenementen en activiteiten

Zo ziet de developer in één oogomslag of de werkgever hem of haar aanspreekt.

Werkgevers hebben de keuze om hun vacatures te tonen op alleen het TEQjobs platform, maar ook direct binnen de verschillende zeer actieve community websites.

Daarbij bestaat nu de mogelijkheid om vacatures te plaatsen in de meest gelezen developer magazines van Nederland - en kunnen vacatures gedeeld worden tijdens de grootste developer events van Nederland.

Reshift Business Innovation

TEQjobs is onderdeel van Reshift IT Communities, welke als onderdeel van Reshift Digital BV toonaangevend is als het gaat om content over IT & Technologie, consumentenelektronica, gaming, computertechnologie en populairwetenschappelijke thema’s voor zowel consumenten als onderwijs, overheid en bedrijfsleven. Met bevlogenheid bedacht, ontwikkeld en verspreid door onze eigen specialisten. Dat zorgt ervoor dat onze merken elke maand een zeer grote doelgroep weten te prikkelen, te inspireren en te activeren.


Reshift IT Communities is gespecialiseerd in Enterprise innovatie. Wij faciliteren en verbinden technologische kennis & innovatie met overheden, bedrijfsleven en onze communities. Dit doen wij via de inzet van onze magazines, artikelen, academies, webinars, videolibraries, white papers, online platformen en evenementen. Via onze channels bieden wij IT managers, onderwijsprofessionals, CTO’s, CIO’s, developers, IT-architects en innovators nieuwe inzichten om groei en innovatie te stimuleren in een voortdurend veranderende technologische omgeving.

Daarnaast bieden wij aanvullende diensten aan zoals lead generation services, research en custom events (zoals hackathons), maar verbinden onze kennis en netwerken ook graag met het onderwijs en onze toekomstige generatie. Zo is Reshift IT Communities de bedenker en ontwikkelaar van verschillende educatieve programmeerpakketten (Bendoobox , Arduino Educatief) en organiseren/ondersteunen we in samenwerking met onze businesspartners belangeloos buitenschoolse coding evenementen voor kinderen in de leeftijd 8 t/m 14 door heel Nederland.

Partnerships

Bent u op zoek naar deze specialistische doelgroepen en wilt u samen met ons een op maat gemaakte communicatie strategie ontwikkelen? Neem dan contact met ons op!
“Contactformulier”