CGI Nederland B.V.

Locatie (HQ)
George Hintzenweg 89, 3068 AX Rotterdam

CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. Projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. Groei mee met ons en maak je ambitie waar.

We noemen onze professionals "members" om te benadrukken dat iedereen die bij CGI komt werken, uitgenodigd wordt om aandeelhouder te worden van CGI. Als mede-eigenaar en ‘member’ krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan de ontwikkeling van het bedrijf en deel te nemen aan de uitdagingen en beloningen die voortvloeien uit het opbouwen van een bedrijf van wereldklasse, zoals de winstdelingsregeling.

Deze ownership-mentaliteit is verweven in alle aspecten van onze managementaanpak en geeft onze members de vrijheid om hun carrière pad uit te stippelen, als team beslissingen te nemen in het belang van klanten en met elkaar te profiteren van goed geleverd werk.

De kracht van CGI zit in het uitstekende teamwork. Dat is altijd het fundament geweest van onze projecten. Samen successen boeken door het maximale uit elkaar te halen. Het begint bijna vanzelfsprekend te worden, al is dat het natuurlijk niet. Ons geheim? Kleine zelfsturende teams met een eigen klantverantwoordelijkheid.

Het werk van CGI is niet altijd direct zichtbaar, toch werken we aan projecten die invloed hebben op miljoenen mensen. Verbeteringen aan het spoor, besturingssystemen van satellieten, snellere afhandeling van zeecontainers en het technisch beheer van zorginstellingen. Impact voor iedereen dus. En daar zijn we trots op. IT raakt alles. CGI is misschien soms onzichtbaar, maar altijd aanwezig.

Bekijk de volgende artikelen om kennis te maken met CGI collega Wesley Notten, CGI collega Sjors Hijgenaar en enkele andere CGI collega’s die je graag meer vertellen over hun persoonlijk CGI verhaal. 

CGI Nederland B.V.

Handelsweg 53, 1181 ZA Amstelveen, Nederland

CGI Nederland B.V.

De Entree 21, 1101 BH Amsterdam, Nederland

CGI Nederland B.V.

Tivolilaan 205,Arnhem 6824 BV

CGI Nederland B.V.

Flight Forum 3250, Eindhoven, Eindhoven, Nederland

CGI Nederland B.V.

Eemsgolaan 1, 9727 DW Groningen, Nederland

CGI Nederland B.V.

Stationsplein 12, 6221 BT Maastricht, Nederland

CGI Nederland B.V.

George Hintzenweg 89, 3068 AX Rotterdam

Laatste vacatures

Java Developer
CGI Nederland B.V.
5 dagen geleden
Groningen
DevOps Engineer
CGI Nederland B.V.
5 dagen geleden
Rotterdam
Senior Java Developer - Public Transport
CGI Nederland B.V.
4 maanden geleden
Rotterdam