ABN AMRO

Bedrijfsgrootte
5000+ medewerkers
Locatie (HQ)
Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP Amsterdam, Nederland

Het bouwen van software is geweldig, maar het bouwen van software voor ongeveer 5 miljoen eindgebruikers is nog beter!

We bouwen software om allerlei bankproducten mogelijk te maken; instant consumentenkredieten, volledig gedigitaliseerde 24-uurs hypotheekproces, betalingen met een wearable en ga zo maar door. We ontwikkelen de volgende generatie banktoepassingen en zijn op zoek naar experts om ons te helpen! We gebruiken allerlei technologieën Java, javascript, Microsoft.NET maar ook Cobol in een mainframe-omgeving voor ons hoogvolume transactiesgebied. Als ontwikkelingsingenieur werk je in agile teams van ongeveer 8-11 mensen die werken aan analyses, ontwikkeling, testen tot implementaties. Als dit je interesseert en je meer wilt leren, bekijk dan onze vacatures op DEVnation of bezoek onze website.

Werken bij ABN AMRO

De beste resultaten worden behaald door samen na te denken over hoe verbetering kan worden bereikt en deze vervolgens te implementeren. Zeker als jouw collega's van een andere achtergrond dezelfde kant op willen als jij. Dat is de reden waarom we op zoek zijn naar allerlei soorten talenten die elkaar versterken. Dat levert energie op, maakt jouw werk gevarieerd en levert de beste producten en diensten voor onze klanten.

Eigen interpretatie

We zien werken als een tweerichtingsverkeer. Je doet het samen, bespreekt wat je van elkaar verwacht, maakt afspraken en realiseert ze. Wij geven je vanaf dag één verantwoordelijkheid. Door je solide opdrachten te geven of jouw klanten direct te laten werken. Maar ook door je zelf in te laten vullen hoe en wanneer je dat doet. Jij maakt tenslotte het verschil. Het leveren van kwaliteit is gewoon beter als jij je op de inhoud kan concentreren. Net zoals er tijden zijn dat je al je aandacht nodig hebt voor andere dingen. Bijvoorbeeld jouw kinderen, ouders of gewoon even voor jezelf.

Zinvol zijn

ABN AMRO heeft de meest uiteenlopende klanten, die we vanuit verschillende afdelingen bedienen. We werken aan de toekomst. Een toekomst waarin: ontwikkelingen op het gebied van bankzaken, technologie, juridische, commerciële en sociale ontwikkelingen veranderen voortdurend. Of je nu met klanten praat of een verschil maakt achter de schermen, we dagen je uit om na te denken over:

  • Service zoals u deze zelf zou willen ontvangen, in onze kantoren en klantenservice
  • Duurzame partnerschappen, groen en gebaseerd op co-creatie
  • Proactieve regulering in samenwerking met onze toezichthouders
  • Innovatieve oplossingen voor onze klanten

Je carrière bij ABN AMRO

Onze medewerkers hebben verschillende achtergronden, maar hebben minstens één ding gemeen: ze denken na over waar ze naartoe willen. We gaan ervan uit dat je hetzelfde doet in je huidige baan, je carrière en je leven. Je hoeft het nu niet allemaal te weten, maar uitgaan voor onderzoek is het minste wat je doet. Daarom denken we dat het heel normaal is dat je na een paar jaar met ons op zoek gaat naar je volgende uitdaging. Er zijn veel kansen, en het is aan jou om ze te pakken. Omdat je alleen maar beter wordt door je af te vragen of je beter kunt doen. Maar ook omdat onze klanten profiteren van de energie en het plezier waarmee jij jouw werk doet. Op deze manier blijft je tijdens jouw loopbaan de kwaliteit leveren die zij verdienen.

Organiseer je eigen groei

Dankzij je opleidingsbudget zijn er allerlei mogelijkheden om je professionele inhoud te verdiepen, nieuwe kennis en vaardigheden op te doen of leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen. De dagelijkse praktijk bestaat uit 'gewoon werken'. Je leert ook veel; van jouw collega's door feedback te vragen of door een competentietraining te volgen. Daarom vragen wij je om aan te geven wat hiervoor nodig is. We vertrouwen op jouw professionaliteit en nemen je serieus. Dus ook jouw ideeën over hoe je kunt blijven groeien.


Betrokken bank

Wij geven je de kans om een ​​verschil te maken, zelfs buiten de bank. Wij helpen mensen, jong en oud, om hun talent te ontdekken, te ontwikkelen en te bekronen. We zien onszelf als "Partner van de toekomst" en we willen graag jouw wens om hieraan bij te dragen faciliteren. 

Voordelen

Een goed salaris en persoonlijk budget
Substantieel onderwijsbudget
Mogelijkheid om een ​​training te starten op onze eigen IT Academy
Uitstekende secundaire arbeidsomstandigheden
Ruimte om (technische) seminars te bezoeken
Gebruik van verschillende cloudservices zoals Amazon Webservices of Azure
Een kaart voor het openbaar vervoer
Een solide pensioenregeling
Gratis fitnessfaciliteiten
Flexibel werken / thuis werken bij gelegenheid

ABN AMRO

Apollolaan 171, 1077 AS Amsterdam

ABN AMRO

Leidseplein 29, 1017 PS Amsterdam

ABN AMRO

Middenweg 10, 1097 BM Amsterdam, Nederland

ABN AMRO

Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP Amsterdam, Nederland